0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Computer bureau Thales

155,-

Productomschrijving

Computer bureau Thales is ideaal voor de thuiswerker. Mensen met een kantoor aan huis of een flinke werkplek, hebben natuurlijk ook ruimte nodig om hun laptop of computer kwijt te kunnen. Op dit computer bureau kan dat perfect, aangezien het werkblad heel ruim is. Aan de linkerkant van dit bureau zitten kastjes met daarachter twee legplanken. Zodat je jouw spullen (jouw laptop of jouw schrijfspullen) op kunt ruimen wanneer je klaar bent met werken. Aan de rechterkant vind je twee lades, voor nog meer opbergruimte. Het computer bureau is leverbaar in de combinatiekleur wit met dark oak. Een neutrale kleur dus, zodat je jouw werkplek rustig en geordend houdt. Bekijk ook onze bureaustoelen eens.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.