0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Computer bureau Thales

155,-
Productomschrijving
Computer bureau Thales is ideaal voor de thuiswerker. Mensen met een kantoor aan huis of een flinke werkplek, hebben natuurlijk ook ruimte nodig om hun laptop of computer kwijt te kunnen. Op dit computer bureau kan dat perfect, aangezien het werkblad heel ruim is. Aan de linkerkant van dit bureau zitten kastjes met daarachter twee legplanken. Zodat je jouw spullen (jouw laptop of jouw schrijfspullen) op kunt ruimen wanneer je klaar bent met werken. Aan de rechterkant vind je twee lades, voor nog meer opbergruimte. Het computer bureau is leverbaar in de combinatiekleur wit met dark oak. Een neutrale kleur dus, zodat je jouw werkplek rustig en geordend houdt. Bekijk ook onze bureaustoelen eens.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.