0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Computer bureau Thales

175,-
Productomschrijving
Computer bureau Thales is ideaal voor de thuiswerker. Mensen met een kantoor aan huis of een flinke werkplek, hebben natuurlijk ook ruimte nodig om hun laptop of computer kwijt te kunnen. Op dit computer bureau kan dat perfect, aangezien het werkblad heel ruim is. Aan de linkerkant van dit bureau zitten kastjes met daarachter twee legplanken. Zodat je jouw spullen (jouw laptop of jouw schrijfspullen) op kunt ruimen wanneer je klaar bent met werken. Aan de rechterkant vind je twee lades, voor nog meer opbergruimte. Het computer bureau is leverbaar in de combinatiekleur wit met dark oak. Een neutrale kleur dus, zodat je jouw werkplek rustig en geordend houdt. Bekijk ook onze bureaustoelen eens.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Computer bureau Thales vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.