0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Duro

1200,- 995 18% Je bespaart € 205,00
 • Salontafel Duro
  Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 120 x 75 cm
 • Tv-meubel Duro
  Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 140 x 50 cm
 • Eettafel uitschuifbaar Duro
  Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 160 x 90 cm
 • Dressoir Duro
  Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 175 x 43 cm
Productomschrijving
De complete woonkamer Duro is perfect voor de liefhebbers van landelijke woonstijlen. Deze woonkamer kan namelijk zo uit een tijdschrift over landelijk wonen komen! Deze set bestaat uit een tv-meubel, dressoir, een salontafel en een eettafel die uitschuifbaar is. Alle meubels zijn uitgevoerd in hetzelfde design en dezelfde materialen en kleuren. Door de uitschuifbare eettafel houd je - zeker wanneer je maar een kleine woonkamer hebt - genoeg ruimte over, maar kun je tóch met veel mensen aan tafel zitten kletsen, borrelen en eten. Deze set heeft genoeg opbergruimte en genoeg lades en vakken om jouw spullen in op te ruimen. Bekijk deze set nu in real life in een WOONENZOwoonwinkel, of in onze webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den-Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Duro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Duro vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.