1
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Duro

1200,- 995 18% Je bespaart € 205,00
 • Salontafel Duro
  Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 120 x 75 cm
 • Tv-meubel Duro
  Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 140 x 50 cm
 • Eettafel uitschuifbaar Duro
  Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 160 x 90 cm
 • Dressoir Duro
  Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 175 x 43 cm
Productomschrijving
De complete woonkamer Duro is perfect voor de liefhebbers van landelijke woonstijlen. Deze woonkamer kan namelijk zo uit een tijdschrift over landelijk wonen komen! Deze set bestaat uit een tv-meubel, dressoir, een salontafel en een eettafel die uitschuifbaar is. Alle meubels zijn uitgevoerd in hetzelfde design en dezelfde materialen en kleuren. Door de uitschuifbare eettafel houd je - zeker wanneer je maar een kleine woonkamer hebt - genoeg ruimte over, maar kun je tóch met veel mensen aan tafel zitten kletsen, borrelen en eten. Deze set heeft genoeg opbergruimte en genoeg lades en vakken om jouw spullen in op te ruimen. Bekijk deze set nu in real life in een WOONENZOwoonwinkel, of in onze webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den-Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Duro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Duro vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.