0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Devine

995,-
 • Salontafel Devine
  Spaanplaat - MS_Barnwood - 125 x 67 cm
 • Tv-meubel Devine
  Spaanplaat - MS_Barnwood - 180 x 45 cm
 • Eettafel Devine
  Spaanplaat - MS_Barnwood - 180 x 90 cm
 • Dressoir Devine
  Spaanplaat - MS_Barnwood - 180 x 45 cm
Productomschrijving
De mooie industriële complete woonkamer Devine bestaat uit een tv-meubel, eettafel, salontafel en dressoir. Met deze serie haal je een echte blikvanger in huis. De poten van alle meubels zijn net als het design en de materialen op dezelfde manier uitgevoerd. Zo krijg je een eenheid in je woonkamer en straalt je woonkamer tegelijkertijd veel rust uit. De poten en omlijsting van de eettafel zijn heel uniek en speels. En ook de vitrinekast is een one of a kind product. Deze kun je er apart bij bestellen. Shop deze woonkamerserie nu snel online of in een van onze WOONENZO woonwinkels en ook alle losse producten zijn op onze webshop verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Devine vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.