0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
 • Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Breda

599 Adviesprijs775,- 23% Je bespaart € 176,00
 • Eettafel hout Breda
  mdf - PS_Grijs_Eiken - 140 x 75 cm
 • Ronde salontafel hout Breda
  mdf - PS_Grijs_Eiken - 86 x 43 cm
 • Tv-meubel Breda
  mdf - PS_Grijs_Eiken - 154 x 77 cm
 • Dressoir Breda
  mdf - PS_Grijs_Eiken - 154 x 84 cm

Productomschrijving

Deze complete woonkamer gecombineerd in Scandinavische en industriële stijl zorgt ervoor dat je kamer er robuust en stoer uitziet, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Voor een bizar lage prijs heb je een woonkamer bestaande uit een salontafel, tv-meubel, eettafel en dressoir. Op die manier past alles ook perfect bij elkaar en hoef je niet op verschillende plekken te zoeken naar dezelfde kleuren of materialen. Deze woonkamer straalt landelijk chic uit met een moderne twist. Alles past bij elkaar en je woonkamer is rustig. Je hoeft niet bang te zijn dat het te druk of rommelig word. En je hoeft ook niets zelf uit te gaan zoeken, of te gaan matchen, want dat hebben wij al voor jou gedaan!

Voor een meerprijs kun je de set compleet maken met onder andere deze vitrinekast. Deze set bestaat uit een salontafel, dressoir, eettafel en tv-meubel.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Breda.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Breda vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.