2
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete woonkamer Perugia

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Perugia vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze mooie industriële complete woonkamer is een echte musthave voor de liefhebbers van een stoer interieur. De woonkamer Perugia bestaat uit een salontafel, eettafel, tv-meubel en een dressoir uitgevoerd in dezelfde stijl, dezelfde kleuren en hetzelfde materiaal. Op die manier krijg je eenheid en richt je jouw woonkamer in één klap stijlvol in. Alle meubels zijn uitgevoerd met metaal en donker hout, wat het een chique en tevens stoere uitstraling geeft. Deze gehele woonkamer is makkelijk te decoreren. Match er een mooie, robuuste bank bij en jouw woonkamer is klaar! Shop deze prachtige industriële meubels nu snel online bij WOONENZO of neem een kijkje in één van onze woonwinkels!
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.