0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Nieuwegein

1499,- 895 41% Je bespaart € 604,00
 • Dressoir Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 160 x 40 cm
 • Uitschuifbare eettafel Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 140 x 75 cm
 • Salontafel Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 107 x 46 cm
 • Tv-meubel Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 160 x 50 cm
Productomschrijving
Deze complete woonkamer in industriële stijl zorgt ervoor dat je kamer er robuust en stoer uitziet, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Voor een bizar lage prijs heb je een woonkamer bestaande uit een salontafel, tv-meubel, eettafel en dressoir. Die chic uitstraalt en waar van top tot teen goed over nagedacht is. Alles past bij elkaar en je woonkamer straalt rust uit. Je hoeft niets zelf uit te gaan zoeken, of te gaan matchen, want dat hebben wij al voor jou gedaan! Op zoek naar extra opbergruimte? Kijk dan eens naar barkast Nieuwegein om zo jouw woonkamer compleet te maken!

Deze set bestaat uit salontafel, dressoir, eettafel en tv-meubel
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Nieuwegein.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.