0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete woonkamer Flair

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De woonkamerset Flair is een woonkamer met een industriële uitstraling, uitgevoerd met aluminium handgrepen. De combinatie van donker hout met metaal, zorgt ervoor dat jouw woonkamer in één klap industrieel wordt. Heb je voor de rest niet eens decoratie of bakstenen muren nodig! Als dit een stijl is waar je van houdt, dan zouden wij Flair absoluut aanraden. Het is niet voor niets een van onze favorieten. Deze woonkamerset is zoals alle andere woonkamersets gemaakt van melamine. Dit is een materiaal dat krasvrij en nagenoeg onbreekbaar. De woonkamerset is alleen leverbaar in de kleur Mumbai. De woonkamerset Flair is uitgevoerd met softclose en wordt gemonteerd geleverd. Super handig dus! Niet alleen de prijs scheelt je geld, ook het feit dat deze woonkamerset niet gemonteerd hoeft te worden, zorgt ervoor dat je niet meer in de buidel hoeft te tasten. Deze woonkamer is ideaal om aan te kleden met leuke accessoires.

Let op! Alleen de metalen poten moeten eronder gemonteerd worden. Al onze complete woonkamer-sets bestaan uit een tv-meubel, salontafel, eettafel en dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.