0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete slaapkamer Riccardo (180 cm)

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 1694,- 1229,- 28%
Productvarianten
  • Bed Riccardo (180x200)
    Spaanplaat - MS_wellington_oak - 180 x 200 cm - Inclusief opbergbox
  • Nachtkastjes Riccardo (set van 2)
    Spaanplaat - MS_wellington_oak
Productomschrijving
Deze prachtige set is uitgevoerd in de kleur grijseiken. De complete slaapkamer Riccardo bestaat uit een bed van 180 cm, twee nachtkastjes en een kledingkast van 200 cm met schuifdeuren. De kleuren van deze set zijn warm en rustiek. En zullen dus ook voor een gezellige uitstraling zorgen in jouw slaapkamer.

Schuifdeuren zorgen ervoor dat je meer ruimte overhoudt in je slaapkamer, omdat je alle meubels zo vlak naast elkaar kunt plaatsen. Daarnaast komt deze kledingkast ook inclusief legplanken en roedes. Het bed is ook in ene kleinere afmeting beschikbaar, namelijk 160 cm. Wil je deze set eens komen bekijken? Kom dan langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Te bekijken?
: Ja, in Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete slaapkamer Riccardo (180 cm).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete slaapkamer Riccardo (180 cm) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.