0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Commode Graphic

110,-
Productomschrijving
Deze romantische, warme commode is een mooie aanvulling op jouw woonkamer of slaapkamer. Ladekast Graphic is gemaakt van spaanplaat en is van uitstekende kwaliteit. De commode is uitgevoerd met vier lades en leverbaar in de kleur bruin Vulcano oak. Het voordeel van een ladekast is dat een ladekast niet zo heel veel plek in beslag neemt. Een kledingkast is meteen zo robuust en groot in een kamer. Heb je dus een kleine woning, dan is een commode ideaal voor jouw kamer. Of zoek je een manier om meer opbergruimte te creëren? Ook dan is een commode de ideale oplossing. Vind je dit een mooie commode en zoek je meer meubels in deze stijl? Kijk dan ook eens bij collectie Graphic.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 81 cm
Gewicht
: 30 kg
Breedte
: 87 cm
Diepte
: 42 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Graphic .
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.