0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Graphic

130,-
Productomschrijving
Deze romantische, warme commode is een mooie aanvulling op jouw woonkamer of slaapkamer. Ladekast Graphic is gemaakt van spaanplaat en is van uitstekende kwaliteit. De commode is uitgevoerd met vier lades en leverbaar in de kleur bruin Vulcano oak. Het voordeel van een ladekast is dat een ladekast niet zo heel veel plek in beslag neemt. Een kledingkast is meteen zo robuust en groot in een kamer. Heb je dus een kleine woning, dan is een commode ideaal voor jouw kamer. Of zoek je een manier om meer opbergruimte te creëren? Ook dan is een commode de ideale oplossing. Vind je dit een mooie commode en zoek je meer meubels in deze stijl? Kijk dan ook eens bij collectie Graphic.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 81 cm
Gewicht
: 30 kg
Breedte
: 87 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Graphic .
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.