0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Bureau wit Smik

155,-
  • Spaanplaat - IDZ_mat_grijs
Productomschrijving
Bureau wit Smik is ideaal wanneer je een wat rustigere slaapkamer of studiekamer wil creëren. Wit is subtiel en rustiek en daarom de juiste keuze. Aan de rechterzijde van dit bureau zit een kastje met vakken en daarboven een lade. Hier is dus genoeg opbergruimte voor laptops, boeken of schriften. In het open vakje onder het bovenblad is ook nog plek om spulletjes op te bergen. Zo blijft de kamer makkelijk netjes opgeruimd. Daarmee wordt bureau wit Smik het ideale bureau voor jouw zoon of dochter! Bekijk ook eens de bureaustoelen, om de werkhoek voor jouw kind helemaal compleet te maken!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Hoogte
: 76 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 110 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bureau wit Smik.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureau wit Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.