0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bureau wit Smik

155,-
Productomschrijving
Bureau wit Smik is ideaal wanneer je een wat rustigere slaapkamer of studiekamer wil creëren. Wit is subtiel en rustiek en daarom de juiste keuze. Aan de rechterzijde van dit bureau zit een kastje met vakken en daarboven een lade. Hier is dus genoeg opbergruimte voor laptops, boeken of schriften. In het open vakje onder het bovenblad is ook nog plek om spulletjes op te bergen. Zo blijft de kamer makkelijk netjes opgeruimd. Daarmee wordt bureau wit Smik het ideale bureau voor jouw zoon of dochter! Bekijk ook eens de bureaustoelen, om de werkhoek voor jouw kind helemaal compleet te maken!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 110 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bureau wit Smik.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureau wit Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.