0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bureau wit Smik

195,-
  • Spaanplaat - IDZ_mat_grijs
Productomschrijving
Bureau wit Smik is ideaal wanneer je een wat rustigere slaapkamer of studiekamer wil creëren. Wit is subtiel en rustiek en daarom de juiste keuze. Aan de rechterzijde van dit bureau zit een kastje met vakken en daarboven een lade. Hier is dus genoeg opbergruimte voor laptops, boeken of schriften. In het open vakje onder het bovenblad is ook nog plek om spulletjes op te bergen. Zo blijft de kamer makkelijk netjes opgeruimd. Daarmee wordt bureau wit Smik het ideale bureau voor jouw zoon of dochter! Bekijk ook eens de bureaustoelen, om de werkhoek voor jouw kind helemaal compleet te maken!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 110 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Hoogte
: 76 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bureau wit Smik.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureau wit Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.