0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bureau wit Smik

0/10 (0 reviews)
195,-
Productomschrijving
Bureau wit Smik is ideaal wanneer je een wat rustigere slaapkamer of studiekamer wil creëren. Wit is subtiel en rustiek en daarom de juiste keuze. Aan de rechterzijde van dit bureau zit een kastje met vakken en daarboven een lade. Hier is dus genoeg opbergruimte voor laptops, boeken of schriften. In het open vakje onder het bovenblad is ook nog plek om spulletjes op te bergen. Zo blijft de kamer makkelijk netjes opgeruimd. Daarmee wordt bureau wit Smik het ideale bureau voor jouw zoon of dochter! Bekijk ook eens de bureaustoelen, om de werkhoek voor jouw kind helemaal compleet te maken!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 110 cm
Hoogte
: 76 cm
Diepte
: 50 cm
Te bekijken?
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Bureau wit Smik.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Bureau wit Smik ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.