0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boxspring Milano

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Boxspring Milano vind je hieronder.
Productomschrijving
Boxspring Milano heeft een chique, stijlvolle en elegante uitstraling. Deze boxspring staat hoog op de poten, waardoor het makkelijk is om onder de boxspring te poetsen. Zo krijg je ook niet veel stofophoping. Het grote voordeel van een bed op hoge poten, is dat de kamer ruimtelijker en lichter oogt. Dit komt omdat er dan ook onder het bed door licht komt. Deze boxspring past in alle slaapkamer-interieurs. Zo kan dit goed in een moderne slaapkamer, maar ook in een wat stoerdere slaapkamer inrichting. Kijk ook eens bij ons groot assortiment mooie dekbedovertrekken, om jouw boxspring nóg chiquer en mooier aan te kleden. Zo hebben wij satijnen dekbedovertrekken in onze collectie. Deze boxspring komt inclusief een topper.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 118 cm
Lengte
: 209 cm
Breedte
: 141/161/181 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.