0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bijzettafel rond Stone

130,-

Productomschrijving

Bijzettafel rond Stone is een set van drie bijzettafels en is decoratief én praktisch. De Scandinavische bijzettafels zijn heel populair. Ze hebben alle drie een verschillende hoogte, waardoor een speels en uniek effect ontstaat. Wanneer je een extra tafel nodig hebt is deze set ook erg handig. Je zou ook twee van de tafels als salontafel kunnen gebruiken en één als bijzettafel rond. De combinaties zijn eindeloos. De set is verkrijgbaar in deze drie kleuren, die erg goed samen gaan. Neutrale kleuren doen het bij ieder interieur goed. Desondanks dat de kleuren er niet uitspringen, zijn deze bijzettafels wel een blikvanger. Ben je nog op zoek naar een mooie bank voor jouw zithoek? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie banken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 17 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bijzettafel rond Stone vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.