0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Bijzettafel rond Stone

130,-
Productomschrijving
Bijzettafel rond Stone is een set van drie bijzettafels en is decoratief én praktisch. De Scandinavische bijzettafels zijn heel populair. Ze hebben alle drie een verschillende hoogte, waardoor een speels en uniek effect ontstaat. Wanneer je een extra tafel nodig hebt is deze set ook erg handig. Je zou ook twee van de tafels als salontafel kunnen gebruiken en één als bijzettafel rond. De combinaties zijn eindeloos. De set is verkrijgbaar in deze drie kleuren, die erg goed samen gaan. Neutrale kleuren doen het bij ieder interieur goed. Desondanks dat de kleuren er niet uitspringen, zijn deze bijzettafels wel een blikvanger. Ben je nog op zoek naar een mooie bank voor jouw zithoek? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie banken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 17 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bijzettafel rond Stone vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.