0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafel rond Stone

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bijzettafel rond Stone vind je hieronder.
Productomschrijving
Bijzettafel rond Stone is een set van drie bijzettafels en is decoratief én praktisch. De Scandinavische bijzettafels zijn heel populair. Ze hebben alle drie een verschillende hoogte, waardoor een speels en uniek effect ontstaat. Wanneer je een extra tafel nodig hebt is deze set ook erg handig. Je zou ook twee van de tafels als salontafel kunnen gebruiken en één als bijzettafel rond. De combinaties zijn eindeloos. De set is verkrijgbaar in deze drie kleuren, die erg goed samen gaan. Neutrale kleuren doen het bij ieder interieur goed. Desondanks dat de kleuren er niet uitspringen, zijn deze bijzettafels wel een blikvanger. Ben je nog op zoek naar een mooie bank voor jouw zithoek? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie banken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 17 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.