0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bed 2 persoons London

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Bed 2 persoons London komt in de kleurencombinatie Lindberg Eiken en Broze Truffle. Het bed kan ook uitgevoerd worden met een opbergbox. Zo houd je jouw slaapkamer georganiseerd en netjes, omdat je hier natuurlijk veel extra spullen in kunt bewaren en je ruimte overhoudt. Het bed is beschikbaar in drie verschillende maten, 140, 160 rn 180. Met de ombouw van het bed 2 persoons erbij komt er 7 cm extra in de breedte bij en 8 cm in de lengte. Let hierop bij de aanschaf van dit mooie bed! Je kunt dus voor een twijfelaar kiezen, wanneer je in een studio, studentenkamer of kleine slaapkamer slaapt. Of voor een bed 2 persoons queensize of kingsize wanneer je meer ruimte hebt. Wanneer je het bed zonder opbergbox aanschaft komt deze exclusief matras en lattenbodem. Bekijk ook eens de complete serie van London, met een kledingkast, nachtkastjes of de complete slaapkamer. Daar is dit bed 2 persoons onderdeel van, samen met de kledingkast en twee nachtkastjes.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.