0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Barkruk Farao

55

Productomschrijving

Deze mooie moderne barkruk is in hoogte verstelbaar. Barkruk Farao is voorzien van een stevige chromen voet, waardoor deze barkruk niet om kan vallen. Daarnaast is de voetensteun ook erg handig. De zitting is gemaakt van kunststof. De barkruk is leverbaar in de kleuren hoogglans zwart, wit en grijs. Hoogglans is super populair nu en niet zonder reden natuurlijk! Dit geeft het geheel namelijk een mooie en moderne uitstraling. De hoogte van deze barkruk is verstelbaar tot 98 cm. Zo kun je – zeker wanneer je kinderen in jouw gezin hebt – allemaal op de juiste hoogte aan de bartafel zitten.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Hoogte
: 78/98 cm
Breedte
: 47 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Barkruk Farao vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.