0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Barkruk Balia

60,-

Productomschrijving

Deze mooie lederlook barkruk geeft jouw zithoek een stoer tintje. Barkruk Balia is een moderne barkruk die in hoogte verstelbaar is. Handig wanneer jij zelf liever wat lager of juist hoger aan de eettafel of de bartafel zit. De hoogte is verstelbaar tot 111 cm. De zitting van de kruk is voorzien van horizontale stroken, wat voor een nóg stoerdere uitstraling zorgt. Barkruk Balia is leverbaar in de kleuren zwart, grijs en wit. Kun je mooi zelf bepalen of je een lichte of een donkere barkruk wil. De poot is gemaakt van chroom en halverwege de stang is de kruk voorzien van een voetensteun, waar je jouw voeten op kunt laten rusten.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Diepte
: 47 cm
Hoogte
: 90/111 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkruk Balia vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.