0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Nieuwegein

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Heb je veel opbergruimte nodig, of kun je wel een extra kast gebruiken? Dan is barkast Nieuwegein een echte aanwinst voor jou. Deze volledig dichte barkast is handig als je spullen moet opbergen en jouw woonkamer georganiseerd wil houden. Daarnaast is deze barkast ook nog eens heel mooi. Een echt design object. Jouw woonkamer oogt dan rustig, maar wel met een goede eyecatcher centraal in de kamer. Want door de rustige houten look misstaat dit meubel in geen enkele woonkamer. Vind je deze barkast mooi? Dan is complete woonkamer Nieuwegein waarschijnlijk ook wel iets voor jou!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 134 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 107 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.