0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Malmo

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Malmo vind je hieronder.
Productomschrijving
De barkast Malmo is een barkast met een Scandinavische look en is gemaakt van melamine. Melamine is een harde kunststoflaag en staat bekend om de nagenoeg onbreekbare en krasvrij eigenschappen. De barkast Malmo is uitgevoerd met massief houten poten. Deze barkast is voorzien van vier draaideuren met daarachter legplanken. De barkast Malmo is alleen leverbaar in de kleurencombinatie lichteiken met grijs beton, Sonoma oak/smooth concrete graphite.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 139 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 111 cm
Gewicht
: 60 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.