0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Opbergbank Lofty

265,-
Productomschrijving
Deze opbergbank is ideaal als toevoeging op jouw slaapkamermeubilair, maar zou ook prima in een woonkamer passen. De opbergbank Lofty is chic, stoer en geschikt voor vele woonstijlen. In de opbergbank zou je namelijk bijvoorbeeld kussens, plaids of dekens kunnen bewaren. Plaats deze voor of tegen jouw bed aan en het is ook nog eens een handig meubel om je schoenen of kleding aan te trekken. Door de combinatie van de houtlook en de stoffen bovenkant is de opbergbank Lofty erg chic, maar tevens stoer. Bekijk de gehele serie Lofty hier, of ga voor de complete slaapkamer of complete woonkamer, waar je de opbergbank Lofty los aan toe kunt voegen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 44 cm
Lengte
: 140 cm
Hoogte
: 54 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Opbergbank Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Opbergbank Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.