0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Lounge hoekbank Almere

695,-
  • Riviera - Donkergrijs Riviera 95 - Lounge vooraf gezien links
Productomschrijving
Deze mooie velvet lounge hoekbank geeft jouw woonkamer meteen een elegante en stijlvolle uitstraling. De Almere is een echte aanwinst voor jouw woonkamer, door de warmte die de bank uitstraalt. Creëer in een handomdraai een gezellige zithoek met lounge hoekbank Almere. De bank is verkrijgbaar in meerdere kleuren in één van onze woonwinkels. Op onze webshop is deze bank alleen verkrijgbaar in donkergrijs. Velvet geeft een luxueuze uitstraling aan je woning en je meubels en kan dus altijd. Het materiaal velvet heeft een lichte afwijking in kleur. Dat is ook juist de charme van deze stof. Het is een stof die - ook al denken veel mensen van niet - die makkelijk schoon te houden is. Ga voor deze bank in een beige of taupe kleur, of schaf deze lounge hoekbank in een donkerdere kleur aan. Iedere kleur velvet ziet er chic en mooi uit op deze hoekbank! Ook nog op zoek naar een leuke salontafel? Kijk dan in ons ruime assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 70cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Lengte
: 248cm
Zithoogte
: 44cm
Breedte
: 162cm
Zitdiepte
: 58cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.