0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Rosso 3-zits

595,-
Productomschrijving
Deze mooie drie zits bank van stof geeft jouw woonkamer een knusse en huiselijke uitstraling. Door de verstelbare hoofdsteunen kan iedereen die op deze bank zit, zelf bepalen wat zijn of haar favoriete zitpositie is. De hoofdsteunen zijn namelijk per zitplek te verstellen. De 3-zits bank Rosso van is ideaal om te combineren met de 2-zits variant van deze bank. Zo creëer je een gezellige, bij elkaar passende zithoek. Dat zorgt natuurlijk ook voor rust in jouw woonkamer. Deze bank is ook verkrijgbaar in andere materialen, zoals velvet en lederlook en in praktisch alle kleuren. Deze zijn te bestellen in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 105 cm
Hoogte
: 78 cm
Breedte
: 216 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bank Rosso 3-zits.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Rosso 3-zits vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.