0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Rosso 2-zits

610,-
Productomschrijving
Deze mooie 2 zits bank is ideaal voor een kleine woning. Bank Rosso heeft verstelbare hoofdsteunen, zodat iedereen zelf zijn of haar zitcomfort kan bepalen. De 2 zits bank Rosso is beschikbar in donkergroen, taupe en zwart. In donkergroen staat deze bank elegant in iedere woonkamer. De bank Rosso in groen is mooi te decoreren met verschillende kleuren en met bijvoorbeeld gouden decoratie maakt dit een zeer elegante, zelfs ‘royal’ indruk. In lichtgrijs is deze bank subtiel, maar toch ook chic. De lichtgrijze bank is te combineren met heel veel kleuren en zelfs met neontinten en felle kleuren. Bekijk ook eens onze salontafels, om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 78 cm
Breedte
: 185 cm
Armleuning
: 58 cm hoog
Diepte
: 105 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bank Rosso 2-zits.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Rosso 2-zits vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.