0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Fleur 2-zits

295,-
  • Inari - 90 inari brown grey
Productomschrijving
Heb je bijvoorbeeld een studentenkamer, een studio of een kleine woonkamer, dan is bank grijs uit de serie Fleur perfect voor jou en jouw woning! Een hoekbank is vaak ruimte-innemend, een tweezitsbank is dat niet. Zeker niet in combinatie met een hocker, die je makkelijk kunt verschuiven. Voor een single of een net samenwonend stelletje, is dit een ideale bank. Er is namelijk genoeg ruimte voor jou alleen of voor jou en je partner en zo loop je niet het risico dat jouw hele woonkamer helemaal volstaat met alleen een bank. Deze bank grijs is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende stoffen. Je kunt deze twee zitsbank dus helemaal maken zoals jij wil. Deze bank is ook leverbaar als een hoekbank of een driezits bank.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 100 kg
Hoogte
: 83 cm
Zithoogte
: 43 cm
Armleuning
: 61 cm hoog
Diepte
: 85 cm
Zitdiepte
: 54 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 170 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bank Fleur 2-zits.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Fleur 2-zits vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.