0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bank Fleur 2-zits

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Fleur 2-zits vind je hieronder.
Productomschrijving
Heb je bijvoorbeeld een studentenkamer, een studio of een kleine woonkamer, dan is bank grijs uit de serie Fleur perfect voor jou en jouw woning! Een hoekbank is vaak ruimte-innemend, een tweezitsbank is dat niet. Zeker niet in combinatie met een hocker, die je makkelijk kunt verschuiven. Voor een single of een net samenwonend stelletje, is dit een ideale bank. Er is namelijk genoeg ruimte voor jou alleen of voor jou en je partner en zo loop je niet het risico dat jouw hele woonkamer helemaal volstaat met alleen een bank. Deze bank grijs is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende stoffen. Je kunt deze twee zitsbank dus helemaal maken zoals jij wil. Deze bank is ook leverbaar als een hoekbank of een driezits bank.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 170 cm
Breedte
: 85 cm
Hoogte
: 83 cm
Zithoogte
: 43 cm
Zitdiepte
: 54 cm
Gewicht
: 100 kg
Armleuning
: 61 cm hoog
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.