0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Staande lamp Azalea

Productomschrijving
De staande lamp Azalea is ideaal wanneer je er van houdt om in bed of op de bank te lezen. Deze lamp is namelijk buigbaar. Je kunt de lamp Azalea dus naar je toe buigen om je boek of iPad beter te kunnen zien. Daarnaast geeft dit een leuke speelse uitstraling. Halverwege de stang is een plateau ingebouwd. Handig, want hier zou je dus iets op kunnen zetten. De lamp is uitgevoerd met een witte lampenkap, wat werkelijk bij alle interieurs past. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze lamp misstaat in jouw inrichting! Bekijk de grote collectie lampen nu in de webshop of ga langs in één van de showrooms.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 35 cm
Breedte
: 35 cm
Hoogte
: 160 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Staande lamp Azalea ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.