0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable Riham

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De prachtige houten sidetable Riham is een echte eyecatcher. Zoals op de foto’s te zien is dit meubel ideaal om te decoreren. Met tiki-items, bohemien decoratie, maar ook met stoere industriële woonaccessoires. Je kunt er dus alle kanten mee op! De sidetable Riham is mooi voor in jouw hal, gang of in de woonkamer. Maar ook in de eetkamer en keuken komt deze tafel goed tot z’n recht. Plaats hier mooie keukenitems op - zoals bijvoorbeeld kookboeken of schalen - en je betrekt de sidetable perfect bij de keuken. Bekijk ook de andere sidetables eens, of neem een kijkje in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 78 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.