0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eettafel Evi

180,-
Productomschrijving
Deze leuke en subtiele zwarte tafel past goed in een modern, maar ook in een industrieel interieur. Je kunt met eettafel Evi alle kanten op! Mat zwart zorgt voor een heel chique uitstraling. De tafel is afgewerkt met afgeronde hoeken. Hierdoor is het geen ronde, maar ook geen rechthoekige tafel. Dit is dus heel uniek en origineel! De eettafel wordt hierdoor niet statisch en robuust, maar juist speels. Deze zwarte eettafel is ook verkrijgbaar in mat wit. Dat geeft een wat chiquere en minder moderne uitstraling dan een hoogglans materiaal. Ook nog op zoek naar leuke eetkamerstoelen voor bij deze eettafel? Bekijk dan ook eens ons ruime assortiment stoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 75 cm
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.