0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Zwarte eettafel Evi

155,-
Productomschrijving
Deze leuke en subtiele zwarte tafel past goed in een modern, maar ook in een industrieel interieur. Je kunt met eettafel Evi alle kanten op! Mat zwart zorgt voor een heel chique uitstraling. De tafel is afgewerkt met afgeronde hoeken. Hierdoor is het geen ronde, maar ook geen rechthoekige tafel. Dit is dus heel uniek en origineel! De eettafel wordt hierdoor niet statisch en robuust, maar juist speels. Deze zwarte eettafel is ook verkrijgbaar in mat wit. Dat geeft een wat chiquere en minder moderne uitstraling dan een hoogglans materiaal. Ook nog op zoek naar leuke eetkamerstoelen voor bij deze eettafel? Bekijk dan ook eens ons ruime assortiment stoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 75 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.