7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

WOONENZO woonwinkels vind je door heel Nederland

Volledig ingerichte woonwinkels 


Onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht gaan met de tijd en trends mee. Wij zoeken de mooiste nieuwe meubels uit en stellen deze tentoon in onze zeven vestigingen. Ben jij iemand die de meubels moet zien, proberen en zelfs ruiken? Die de sfeer van meubels wil voelen en proeven? Dan kan dat uiteraard! Wij nodigen je graag uit om langs te komen en inspiratie op te doen, op onze banken te zitten en deze uit te proberen. Je kunt helemaal verdwalen in onze volledig ingerichte woonwinkels. Doe inspiratie op van decoratie bij een woonkamerset, of neem een kijkje bij onze boxsprings, die prachtig gedecoreerd zijn. Maar ook voor hoekbanken kom je bij onze woonwinkels langs. Wij hebben veel exemplaren, materialen en kleuren in ons assortiment, dus jouw keuze zit er altijd tussen. 
  
Omdat wij ingerichte woonwinkels hebben, kun jij je meteen voorstellen hoe een bepaalde woonkamer set in jouw woonkamer staat. Of welke kleur kussen mooi staan bij een specifieke kleur hoekbank. Ook voor decoratie kom jij bij ons langs, want ook hier hebben wij veel keuze. Van schilderijen tot lampen en sierkussens. Wij zijn de beste keuze als jij lekker wil shoppen en een mooi interieur samen wil stellen. Kom snel bij ons langs en ervaar het geluk dat goedkope woonwinkels jou kunnen geven.

 

Goed en goedkoop


WOONENZO woonwinkels maken wonen betaalbaar. Want mooi wonen hoeft niet duur te zijn! Wij verkopen mooie meubels voor prachtige prijzen. Van banken, tot kasten en zelfs complete woon- of slaapkamers. Inmiddels hebben we meerdere vestigingen en zijn we bezig met uitbreiding. Want het kan altijd beter, mooier en meer natuurlijk! We streven door heel Nederland woonwinkels te openen, zodat heel Nederland goedkoop kan shoppen bij onze vestigingen.

 

Ben jij iemand die meubels wil ruiken, proberen, voelen en zien? Die een product of meubel graag in het echt wil zien. Dan is één van onze woonwinkels de beste keuze voor jou. Zo kun je meteen zien of het product voldoet aan jouw verwachtingen, past bij jouw interieur en helemaal naar jouw wens is. Natuurlijk kunnen kleuren en afmetingen aangepast worden naar jouw smaak, daar helpen en adviseren wij ook in. Wij regelen alles met onze leveranciers en jij hoeft alleen maar te wachten tot jouw meubel geleverd wordt! Door onze jarenlange expertise kunnen wij iedereen tevreden de deur uit laten gaan. Daarom zijn de woonwinkels van WOONENZO de beste!

 

Goedkope woonwinkels

Het is natuurlijk het leukst om te shoppen wanneer dit niet pijn doet aan jouw portemonnee. De goedkope woonwinkels van WOONENZO zorgen daar voor. Wij hebben lage marges, omdat wij vinden dat mooie meubels voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Een mooi interieur zorgt voor levensgeluk, comfort en rust en wij gunnen dit iedereen! Jouw goedkope meubels shop je dus bij één van onze vestigingen door heel Nederland.

 

Onze woonwinkels vind je in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam. Onze volledig ingerichte woonwinkels zijn zeven dagen per week geopend. Onze vestiging in Amsterdam vind je in de VillaArena, in Den Haag vind je ons in de MegaStores, de vestiging in Eindhoven op woonplein Ekkersrijt en de vestiging in Rotterdam aan de Vierhavensstraat. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de pagina van betreffende woonwinkel.