0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wollen vloerkleed

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Een wollen vloerkleed oogt heel huiselijk en knus. Creëer zo makkelijk en snel een romantische sfeer in huis. Een wollen vloerkleed zorgt voor een heel gezellige uitstraling en is daarom bij uitstek geschikt voor een woonkamer of slaapkamer. Dit vloerkleed komt ook nog eens in een mooie textuur, een neutrale, subtiele kleur en met een uniek printje. Door de afwerking en de uitvoering is dit wollen vloerkleed geschikt voor veel verschillende woonstijlen. Zo past dit kleed in een natuurlijk, landelijk, urban, bohemien én kleurrijk interieur. Bekijk al onze vloerkleden in één van onze woonwinkels.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.