0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Witte salontafel Florida

190,- 150 22% Je bespaart € 40,00
  • Spaanplaat - DE_Woodcorn - 120 x 65 cm
Productomschrijving
Witte salontafel Florida is rustiek, neutraal en landelijk. Wanneer jij helemaal tot rust wil komen in jouw eigen huis, moet je zeker deze witte salontafel overwegen. Niet alleen omdat het een mooie en rustige salontafel is, maar ook omdat er een opbergvak in het midden zit. Hier kun je jouw afstandsbediening in kwijt. Of bijvoorbeeld onderzetters. Zo houd je jouw woonkamer ordelijk en opgeruimd. Op het bovenblad is genoeg ruimte om tijdens een gezellig avondje hapjes en drankjes neer te zetten. In de populaire serie Florida zijn meerdere meubels beschikbaar, zoals een tv-meubel, vitrinekast, dressoir en zelfs een complete woonkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 65 cm
Hoogte
: 41 cm
Gewicht
: 34 kg
Breedte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Witte salontafel Florida .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte salontafel Florida vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.