0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Witte eettafel Florida

170,-
Productomschrijving
Een witte eettafel is perfect item voor in een eetkamer of een keuken. Wit zorgt namelijk voor rust en voor een ruimtelijke uitstraling in deze ruimte. En het grijze bovenblad zorgt voor een landelijke tint. Daarnaast is het heel makkelijk om bij de witte eettafel Florida eetkamerstoelen te zoeken. Met wit gaat namelijk alles samen. Van neonkleuren, tot zwart, grijs en pasteltinten. Maar ook met materiaal hoef je niet uit te kijken. Of je nou voor velvet of lederlook gaat: je kunt niet fout zitten. Deze witte tafel bestaat uit de kleurencombinatie Pearl White en Woodcorn Grey. Bekijk ook de complete woonkamer Florida, waar deze witte eettafel onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
Gewicht
: 36 kg
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 160 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Witte eettafel Florida .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte eettafel Florida vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.