0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Witte buffetkast Nieuwegein (ééndeurs)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze witte buffetkast met glas is perfect voor in een rustige, landelijke woning. De buffetkast Nieuwegein is uitgevoerd in de populaire Scandinavische stijl. Deze stijl is niet voor niets zo'n trend nu. Meubels in deze stijl combineren goed met andere meubels en stralen rust uit in een woon- of eetkamer. Deze witte buffetkast is ook door de kleur goed te combineren, omdat alle kleuren goed matchen met wit. Daarnaast heeft de buffetkast genoeg opbergruimte. Dus je kunt hier niet alleen je servies in opbergen, maar ook glazen, bestek en ander keukengerei. Een buffetkast is een goede oplossing voor extra opbergruimte in de keuken of woonkamer. Vaak is zo’n kast niet al te breed en eist deze hierdoor niet de ruimte op. Vind je een witte buffetkast mooi, maar net te klein voor jouw ruimte? Kijk dan eens naar vitrinekast Nieuwegein tweedeurs.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 197 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 53 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.