0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wandrek Cuba

129,-
Productomschrijving
Een mooi industrieel wandrek zal een echte blikvanger zijn in jouw woning. Dit gave wandrek bestaat uit vijf vakken, waar je alle ruimte hebt om je decoratie in uit te stallen. Door het gebruik van hout en metaal is dit een industrieel wandrek, maar dit wandrek hoeft niet per se alleen maar gecombineerd te worden met een industrieel interieur. Dit wandrek staat namelijk ook heel mooi aan de wand van een landelijke of moderne inrichting. Kijk ook eens bij onze accessoires, voor het opfleuren en invullen van dit industrieel wandrek.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 77 cm
Diepte
: 22 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 79 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wandrek Cuba vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.