0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wandrek Cuba

129,-
Productomschrijving
Een mooi industrieel wandrek zal een echte blikvanger zijn in jouw woning. Dit gave wandrek bestaat uit vijf vakken, waar je alle ruimte hebt om je decoratie in uit te stallen. Door het gebruik van hout en metaal is dit een industrieel wandrek, maar dit wandrek hoeft niet per se alleen maar gecombineerd te worden met een industrieel interieur. Dit wandrek staat namelijk ook heel mooi aan de wand van een landelijke of moderne inrichting. Kijk ook eens bij onze accessoires, voor het opfleuren en invullen van dit industrieel wandrek.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 77 cm
Diepte
: 22 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 79 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wandrek Cuba vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.