0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wandplank Ede met deur

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Wandplank Ede is perfect als je veel ruimte nodig hebt om bijvoorbeeld boeken kwijt te kunnen. Maar is ook ideaal om je woonkamer of keuken leuk mee aan te kleden. Plaats meerdere wandplanken op verschillende hoogtes, met daarop foto's en planten om je muur wat opvulling te geven, of plaats er gewoon één en stal hier je boeken of dvd's op. De keuze is volledig aan jou, maar je kunt heel creatief zijn met de wandplanken van WOONENZO! Door de mogelijkheid om de deurtjes dicht te doen, kun je er ook voor zorgen dat dingen die je niet uit wil stallen, achter gesloten deuren blijven. Zo zorg je voor een rustige indeling in je woonkamer!

Beschikbaar in de kleuren eik, wit en grijs!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 30/60/90 cm
Hoogte
: 31 cm
Diepte
: 37 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.