0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wandplank Ede industrieel

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze industriële wandplank is perfect om je huis mee te decoreren of om opbergruimte te creëren. Wandplank industrieel Ede is makkelijk te combineren. Omdat de wandplank meerdere 'vakken' heeft, kun je hier veel spullen op kwijt. Plaats één plank om bijvoorbeeld boeken in op te bergen, of plaats er meerdere op verschillende hoogtes om foto's of planten op te zetten. Zo krijg je die persoonlijke touch in je woonkamer, wordt je woonkamer óók nog eens gezelliger én kun je spullen opbergen. Deze wandplanken zijn industrieel en robuust en staan behalve stoer, ook nog eens chic in ieder design! Leuk te combineren ook met boekenkast Ede.

Of combineer onze kleinere met onze grotere wandplanken, voor een compleet uniek resultaat!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 30/60/90 cm
Hoogte
: 30 cm
Diepte
: 35 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.