0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wandplank Ede

30,-
  • Spaanplaat - PS_Grijs - 30 x 30 cm
  • Spaanplaat - PS_Artisan - 30 x 30 cm
Productomschrijving
Wandplank Ede is perfect als je veel ruimte nodig hebt om bijvoorbeeld boeken kwijt te kunnen. Maar is ook ideaal om je woonkamer of keuken leuk mee aan te kleden. Plaats meerdere wandplanken op verschillende hoogtes, met daarop foto's en planten om je muur wat opvulling te geven, of plaats er gewoon één en stal hier je boeken of dvd's op. De keuze is volledig aan jou, maar je kunt heel creatief zijn met de wandplanken van WOONENZO! Door het open design krijg je de perfecte gelegenheid om decoratie te etaleren. Wandplank Ede is leuk te combineren met boekenkast Ede.

Beschikbaar in de kleuren eik, wit en grijs!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 30 cm
Diepte
: 35 cm
Breedte
: 30/60/90 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Wandplank Ede.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.