0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Wandlamp zwart Elia

Productomschrijving
De stoere en industriële wandlamp zwart Elia is perfect als je een beetje verlichting nodig hebt in een hoek van je woning. Deze wandlamp zorgt namelijk voor genoeg verlichting, maar zal niet te overheersend zijn in jouw interieur. Toch is het design perfect voor een wat robuustere woonstijl. Dat komt door de metalen ombouw. Een leuk detail is het lederen bandje dat de lamp ‘vast’ lijkt te houden. Je kunt er voor zorgen dat een deel van de peer te zien is, maar je kunt natuurlijk ook een wat kleiner peertje er in draaien. De wandlamp zwart Elia komt uit de serie Elia. In deze lampenserie zijn meerdere lampen beschikbaar. Zo kun je al jouw verlichting in hetzelfde design aanschaffen. Bekijk al onze lampen online en neem zeker eens een kijkje in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 13 cm
Breedte
: 13 cm
Hoogte
: 13 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Wandlamp zwart Elia.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Wandlamp zwart Elia ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.