0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Wandklok met losse cijfers

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze wandklok bestaat uit losse cijfers, die je naar eigen wens kunt ophangen. Je kunt de klok dus zelf zo groot en klein maken als je maar wil. Handig wanneer je twijfel over hoe breed of groot jouw muur is: dit past altijd! Daarnaast geeft dit een speels effect aan jouw woonkamer, zonder dat het té veel 'in your face' is.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.