0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wandkast wit Split

130,-
Productomschrijving
Wandkast wit Split is ideaal voor het opbergen of tentoonstellen van fotolijstjes, decoratie of boeken. Leuk dus om in de woonkamer of de slaapkamer te plaatsen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen er allerlei kookboeken, schalen, kommen en kruidenrekken op te plaatsen. Dan fungeert wandkast wit Split zelfs als een open keukenkast. Deze wandkast is uitgevoerd met acht vakken en komt in drie verschillende kleuren. Zo kun je kiezen wat het beste past bij jouw interieur en welke materialen het beste aansluiten. Op zoek naar leuke decoratie voor in deze wandkast? Kijk dan ook eens bij onze accessoires.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 181 cm
Diepte
: 29 cm
Breedte
: 80 cm
In Showroom
: nee
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wandkast wit Split vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.