0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wanddecoratie Vierkanten

69.95,-
Productomschrijving
Abstracte wanddecoratie. Een echte blikvanger in jouw interieur en gaaf voor aan de muur of in de gang. Door het gebruik van neutrale kleuren is het geen moeite deze wanddecoratie te combineren met al bestaande meubels en andere kleuren.

LET OP! Dit product hebben wij helaas niet op voorraad in ons magazijn, maar wel in één of meerdere van onze showrooms. Interesse in dit product? Neem dan even contact op met onze klantenservice.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.