0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Wanddecoratie ijsbeer

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit mooie schilderij van een zwemmende ijsbeer is prachtig aan de muur van jouw woonkamer! Zeker wanneer er veel koele of blauwe tinten in jouw woonkamer voorkomen, is dit schilderij een perfecte aanvulling. Of maak van jouw wand een complete eyecatcher, door schilderijen, wandrekken, klokken en spiegels in dezelfde stijl, hetzelfde materiaal of dezelfde kleur met elkaar te combineren. Match je materiaal en kleur goed, dan wordt jouw muur geen rommeltje, maar juist een mooie samenhang van producten. Dit schilderij van een ijsbeer kan ook mooi met andere schilderijen waar dieren op staan. Bekijk ook eens onze andere wanddecoratie, om zo jouw gehele huis af te stylen.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.