0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wanddecoratie Bloemen Vierkant Metaal Zilver

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit unieke schilderij zal een eyecatcher zijn in jouw woonkamer. Met een schilderij geef je een persoonlijke touch aan jouw interieur. Omdat dit een eenvoudig en kleurloos schilderij is, zul je het overal mee kunnen matchen. Dit schilderij zal niet snel misstaan in een woonkamer. Koop nu snel, veilig en makkelijk!
Set van 2 stuks

LET OP! Dit product hebben wij helaas niet op voorraad in ons magazijn, maar wel in één of meerdere van onze showrooms. Interesse in dit product? Neem dan even contact op met onze klantenservice.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.