0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Vloerkleed kinderkamer Panda

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Hoe leuk is dit vloerkleed voor in de kinderkamer?! Dit super schattige vloerkleed voor in de kinderkamer van een panda is perfect voor jongens én meisjes. En geschikt voor zowel baby’s, als peuters en kleuters. Welke kleine vindt dit nou niet helemaal geweldig? Dit vloerkleed is leuk om bij de babybox te zetten, of gewoon op de vloer van de kinderkamer van jouw peuter of kleuter. Leuk te decoreren en combineren met al onze andere panda decoratie. Zo hebben we koffertjes met panda's in onze collectie, maar ook schilderijtjes en andere staande decoratie. Shop dit vloerkleed voor in de kinderkamer nu snel in één van de WOONENZO woonwinkels.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.