0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast wit Rotterdam

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze smalle vitrinekast wit Rotterdam is in landelijke look. Omdat deze vitrinekast rustig en rustiek is, past deze daardoor in meerdere interieurs. Landelijke meubels zijn namelijk makkelijk te combineren met vele soorten stijlen en interieurs. Daarnaast past deze vitrinekast makkelijk in je woning. Ook wanneer je een kleine woonkamer, keuken of eetkamer hebt. Deze vitrinekast wit heeft namelijk wel genoeg opbergruimte. Door de open ruimte bovenin, kun je jouw persoonlijke bezittingen uitstallen. De twee legplanken zorgen voor genoeg plek voor jouw spullen. Onderin is plek voor spulletjes die je niet wil etaleren. Deze vitrinekast wit is dus leverbaar in de kleur Washed White en er zijn meerdere meubels beschikbaar uit deze serie. Zoals bijvoorbeeld de complete woonkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
Hoogte
: 197 cm
Diepte
: 37 cm
Gewicht
: 62 kg
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.