0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Vitrinekast wit Rotterdam

160,-
Productomschrijving
Deze smalle vitrinekast wit Rotterdam is in landelijke look. Omdat deze vitrinekast rustig en rustiek is, past deze daardoor in meerdere interieurs. Landelijke meubels zijn namelijk makkelijk te combineren met vele soorten stijlen en interieurs. Daarnaast past deze vitrinekast makkelijk in je woning. Ook wanneer je een kleine woonkamer, keuken of eetkamer hebt. Deze vitrinekast wit heeft namelijk wel genoeg opbergruimte. Door de open ruimte bovenin, kun je jouw persoonlijke bezittingen uitstallen. De twee legplanken zorgen voor genoeg plek voor jouw spullen. Onderin is plek voor spulletjes die je niet wil etaleren. Deze vitrinekast wit is dus leverbaar in de kleur Washed White en er zijn meerdere meubels beschikbaar uit deze serie. Zoals bijvoorbeeld de complete woonkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Breedte
: 70 cm
Gewicht
: 62 kg
Hoogte
: 197 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.