0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Vitrinekast Tilburg - grijs

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Tilburg - grijs vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze vitrinekast is ideaal wanneer je extra opbergruimte nodig hebt, maar niet heel veel plek hebt. Vitrinekast Tilburg neemt namelijk niet veel plek in beslag, maar je kunt er toch extra serviesgoed of glas in kwijt. Ideaal dus. Een grijze vitrinekast past in veel soorten en stijlen interieurs. Het is een neutrale vitrinekast, die past bij een modern interieur, of bij een donkere woonkamer.

Deze grijze vitrinekast is voorzien van een transparante, gehard glazen deur met daarachter glazen legplanken. Zo heb je drie vakken en planken waar je jouw persoonlijke bezittingen op kunt etaleren. De achterwand is wat bruiner van kleur en zorgt voor een warme uitstraling. Je kunt bij deze vitrinekast led-verlichting bijbestellen. In de serie Tilburg zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Wil je jouw woonkamer helemaal af maken? Kijk dan hier voor onze hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 75 cm
Hoogte
: 180 cm
Diepte
: 40 cm
Gewicht
: 50 kg
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.