0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Tilburg grijs (eendeurs glas)

350,- 299 15% Je bespaart € 51,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey
Productomschrijving
Deze vitrinekast is ideaal wanneer je extra opbergruimte nodig hebt, maar niet heel veel plek hebt. Vitrinekast Tilburg neemt namelijk niet veel plek in beslag, maar je kunt er toch extra serviesgoed of glas in kwijt. Ideaal dus. Een grijze vitrinekast past in veel soorten en stijlen interieurs. Het is een neutrale vitrinekast, die past bij een modern interieur, of bij een donkere woonkamer. Deze grijze vitrinekast is voorzien van een transparante, gehard glazen deur met daarachter glazen legplanken. Zo heb je drie vakken en planken waar je jouw persoonlijke bezittingen op kunt etaleren. Je kunt bij deze vitrinekast led-verlichting bijbestellen. In de serie Tilburg zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Kijk hier voor onze uitgebreide collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Gewicht
: 50 kg
Hoogte
: 180 cm
Breedte
: 75 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Tilburg grijs (eendeurs glas).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Tilburg grijs (eendeurs glas) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.