0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Stone

599,- 390 35% Je bespaart € 209,00
  • MDF - MB_Grijs_Marmer - Open
Productomschrijving
Deze landelijke vitrinekast heeft verschillende opties. Zo kun je kiezen voor de vitrinekast helemaal dicht, of de vitrinekast met glas (voor een meerprijs). Heb je mooi servies of leuke decoratie die je uit wil stallen, dan kun je natuurlijk het beste kiezen voor de vitrinekast met glas. Gebruik je jouw vitrinekast enkel voor het opbergen van servies, glazen of andere spullen? Dan kun je beter voor de dichte vitrinekast gaan. Dit zorgt er onder andere voor dat jouw woonkamer rust uitstraalt en er geen rommel overal rondslingert. Wil je de hele woonkamerset van Stone? Kijk dan bij complete woonkamer Stone.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 163 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 101 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Vitrinekast Stone.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Vitrinekast Stone ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.