0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Nieuwegein (tweedeurs) - Wit

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze Scandinavische vitrinekast maakt het plaatje compleet. De kast is uitgevoerd in de populaire stijl van dit moment: Scandinavisch. Goed te combineren met allerlei andere stijlen meubels. Zeker omdat het een rustige stijl is. Dit kan samen met industrieel, landelijk en modern. Deze rustieke vitrinekast oogt chic én rustig. In deze vitrinekast is genoeg opbergruimte te vinden. Je kunt er naast je serviesgoed, ook keukengerei en zelfs apparatuur in kwijt. Een vitrinekast is ideale manier om extra opbergruimte te creëren. Vaak is zo’n kast niet al te breed en eist deze hierdoor niet de ruimte op. Vind je deze kast mooi, maar iets te groot voor jouw ruimte? Kijk dan eens naar onze andere vitrinekasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 134 cm
Diepte
: 40 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.