0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Lyon

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Lyon vind je hieronder.
Productomschrijving
De vitrinekast Lyon komt uit de gelijknamige woonserie die geheel is uitgevoerd in landelijke stijl. Deze vitrinekast is uitgevoerd met dichte vakken onderin en een glazen vitrinedeur. Op die manier kun je alle spullen waar je trots op bent, uitstallen op de planken achter het glas. Daarnaast kun je ook heel makkelijk spullen opbergen door het vak onderin, zodat je jouw eetkamer of woonkamer opgeruimd en geordend houdt. Zo maak je van je vitrinekast niet alleen een handig en praktisch meubelstuk, maar zelfs een decoratie-item. Shop deze vitrinekast en de andere meubels uit de landelijke woonserie Lyon nu online of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 195 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 47 cm
Breedte
: 72 cm
Gewicht
: 58 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.