0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Lyon

230,-
Productomschrijving
De vitrinekast Lyon komt uit de gelijknamige woonserie die geheel is uitgevoerd in landelijke stijl. Deze vitrinekast is uitgevoerd met dichte vakken onderin en een glazen vitrinedeur. Op die manier kun je alle spullen waar je trots op bent, uitstallen op de planken achter het glas. Daarnaast kun je ook heel makkelijk spullen opbergen door het vak onderin, zodat je jouw eetkamer of woonkamer opgeruimd en geordend houdt. Zo maak je van je vitrinekast niet alleen een handig en praktisch meubelstuk, maar zelfs een decoratie-item. Shop deze vitrinekast en de andere meubels uit de landelijke woonserie Lyon nu online of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 47 cm
Breedte
: 72 cm
Gewicht
: 58 kg
Hoogte
: 195 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Lyon.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Lyon vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.