0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Lofty (tweedeurs)

490,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 90 x 47 cm
Productomschrijving
De vitrinekast Lofty is groot, robuust, stoer en tóch chic. Deze vitrinekast heeft deels open vakken en deels dichte opbergvakken. Ideaal, dan kun je namelijk spullen opruimen, maar ook uitstallen. Handig en fijn wanneer je decoratieitems hebt waar je trots op bent of die gewoon heel mooi zijn. Deze zet je bovenin de vitrinekast en op die manier wordt jouw kast ook meer dan alleen een handig meubel. Je kunt jouw woonkamer of eetkamer zo heel makkelijk personaliseren. De vitrinekast Lofty komt uit de woonserie Lofty. Je kunt deze bijvoorbeeld bij de complete woonkamer Lofty bestellen, maar natuurlijk ook los. Deze vitrinekast is er ook in één afmeting kleiner. Bekijk de gehele serie Lofty hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 185 cm
Breedte
: 90 cm
Diepte
: 47 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Lofty (tweedeurs).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Lofty (tweedeurs) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.