0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Vitrinekast Lofty (tweedeurs)

0/10 (0 reviews)
500,-
Productvarianten
Productomschrijving
De vitrinekast Lofty is groot, robuust, stoer en tóch chic. Deze vitrinekast heeft deels open vakken en deels dichte opbergvakken. Ideaal, dan kun je namelijk spullen opruimen, maar ook uitstallen. Handig en fijn wanneer je decoratieitems hebt waar je trots op bent of die gewoon heel mooi zijn. Deze zet je bovenin de vitrinekast en op die manier wordt jouw kast ook meer dan alleen een handig meubel. Je kunt jouw woonkamer of eetkamer zo heel makkelijk personaliseren. De vitrinekast Lofty komt uit de woonserie Lofty. Je kunt deze bijvoorbeeld bij de complete woonkamer Lofty bestellen, maar natuurlijk ook los. Deze vitrinekast is er ook in één afmeting kleiner. Bekijk de gehele serie Lofty hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 185 cm
Diepte
: 47 cm
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Vitrinekast Lofty (tweedeurs).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Vitrinekast Lofty (tweedeurs) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.