0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Vitrinekast Flair

745

Productomschrijving

Vitrinekast Flair is het perfecte voorbeeld van een fantastische én mooie buffetkast industrieel. De vitrinekast is uitgevoerd in een mooie en warme houtstructuur waardoor heel geheel natuurlijk oogt, maar ook chic. Jouw woonkamer of eetkamer krijgt echt een elegante uitstraling door deze vitrine. Daarnaast is het design ook nog eens uniek. De vier kastjes zitten op verschillende hoogtes en zijn niet allemaal even groot. Er is ruimte om je eyecatcher uit te stallen op de opbergplanken. Deze vitrine is inclusief soft close ladegeleiders zodat de lades makkelijk en subtiel sluiten. Nóg een voordeel: deze buffetkast industrieel wordt gemonteerd thuis geleverd. Er zijn meerdere meubels beschikbaar in de serie Flair. Kijk hier voor ons assortiment Flair-meubels.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 95 cm
Hoogte
: 190 cm
Diepte
: 50 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Flair .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Vitrinekast Flair vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.