0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Flair

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Flair vind je hieronder.
Productomschrijving
Vitrinekast Flair is het perfecte voorbeeld van een fantastische én mooie buffetkast industrieel. De vitrinekast is uitgevoerd in een mooie en warme houtstructuur waardoor heel geheel natuurlijk oogt, maar ook chic. Jouw woonkamer of eetkamer krijgt echt een elegante uitstraling door deze vitrine. Daarnaast is het design ook nog eens uniek. De vier kastjes zitten op verschillende hoogtes en zijn niet allemaal even groot. Er is ruimte om je eyecatcher uit te stallen op de opbergplanken. Deze vitrine is inclusief soft close ladegeleiders zodat de lades makkelijk en subtiel sluiten. Nóg een voordeel: deze buffetkast industrieel wordt gemonteerd thuis geleverd. Er zijn meerdere meubels beschikbaar in de serie Flair. Kijk hier voor ons assortiment Flair-meubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 95 cm
Hoogte
: 190 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.