0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Bologna

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Barkast Bologna is van perfecte kwaliteit. Dit exemplaar zal jaren meegaan. En je zult deze barkast ook niet snel beu zijn. De donkere kleur geeft een chique uitstraling aan je woon- of eetkamer. Door het robuuste karakter kun je de kast in meerdere interieurs kwijt en is het ook een echte blikvanger. In een industrieel maar ook een modern interieur misstaat dit model niet. De stoere barkast is makkelijk te combineren met verschillende soorten en kleuren meubels. Omdat de barkast minder hoog is dan vitrinekasten, kun je hier leuke accessoires op kwijt. Zo vul je jouw woning ook nog eens met jouw persoonlijke spullen en eigen touch.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 138 cm
Hoogte
: 155 cm
Diepte
: 50 cm
Gewicht
: 85 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.