0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Bologna (driedeurs)

999,- 825 18% Je bespaart € 174,00
Productomschrijving
Vitrinekast Bologna is van perfecte kwaliteit. Deze vitrinekast zal jaren meegaan. En je zult deze vitrine ook niet snel beu zijn. De donkere kleur geeft een chique uitstraling aan je woon- of eetkamer. Door het robuuste karakter kun je de kast in meerdere interieurs kwijt en is het ook een echte blikvanger. In een industrieel maar ook een modern interieur misstaat deze vitrinekast niet. De stoere vitrinekast is makkelijk te combineren met verschillende soorten en kleuren meubels. Omdat de vitrinekast minder hoog is dan veel andere vitrinekasten, kun je hier leuke decoratie op kwijt. Zo vul je jouw woning ook nog eens met jouw persoonlijke spullen en eigen touch.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 85 kg
Hoogte
: 155 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 138 cm
Meubelzaak

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO meubelzaak. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.