0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Adita

380,-
  • Spaanplaat - MS_Ribbeck Oak
Productomschrijving
De prachtige vitrinekast Adita met een deels glazen deur is perfect te gebruiken als eyecatcher mét opbergruimte. Deze vitrinekast is namelijk voor een deel ideaal voor het opbergen van jouw spullen, zodat jouw woonkamer of eetkamer niet rommelig oogt. Het gedeelte bovenin de vitrinekast is perfect om de spulletjes waar jij trots op bent in uit te stallen. Zo kun je de vitrinekast op meerdere manieren gebruiken. Op zoek naar andere meubels in dezelfde stijl? Dat kan! De gehele woonserie Adita is uitgevoerd in hetzelfde materiaal, kleur en uitstraling. Shop dus jouw dressoir, eettafel, salontafel en tv-meubel snel bij WOONENZO!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 190 cm
Breedte
: 130 cm
Gewicht
: 70 kg
Diepte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Adita.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Adita vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.